Nordic walking clinic

M.i.v. 30 september 2017 verzorgt Rekreatie Sport Twente op 6 zaterdagochtenden een Nordic Walking clinic. De training wordt verzorgd door gediplomeerde Nordic walking instructeurs. De trainingen vinden plaats van 09:00 tot 10:30 uur in nabij gelegen Buurserzand tussen Enschede en Haaksbergen.
Vertrektijd is om 9.00 uur vanaf Camping Twente, Oude Deldenerweg 1, 7546PP Enschede. Na de training is het mogelijk onder het genot van een kop koffie of thee bij camping Twente nog wat na te praten.

Kosten
€ 20,- voor 6 zaterdagen vooraf te betalen bij opgave via het online inschrijfformulier op deze webssite. Stokken (poles) worden ter beschikking gesteld in bruikleen.
Ben je al lid van RST? Leden doen gratis mee met de clinic.

Wat is Nordic walking?
Nordic walking combineert de positieve trainingseffecten van hardlopen met de voordelen van langlaufen. Het resultaat is een totale lichaamsoefening waarbij 40 procent meer energie wordt verbrand zonder harder of langer te lopen. Bijkomend voordeel is dat de knieën minder belast worden, waardoor Nordic walking ook voor mensen met beschadigde knieën goed te doen is. Vergeleken met normaal lopen, zet Nordic walking meer druk op de grond met de stokken. Nordic walkers maken meer gebruik van
hun schouders en bovenarmspieren, terwijl ze een goede rug-, borst- en buikspieroefening krijgen.

Nordic walking clinic
Opgave voor de Nordic walking clinic
Vul hier uw voor en achternaam in
Vul hier uw geboortedatum in
Vul hier uw straatnaam en huisnummer in
Vul hier uw plaatsnaam en postcode in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw Emailadres in
Vul hier uw IBAN banknummer in
Bij het aanvinken gaat u akkoord tot het afboeken van bovenvermeld bedrag van uw bankrekening
Vul hier in op welke naam uw bankrekening staat