Twentse Vennenloop

Op zondag 11 februari 2024 is de achtste editie van de Twentse Venn’n Loop

De Twentse Vennenloop is een crossloop in de mooie natuur in de omgeving van het Buurserzand, Haaksbergen tot in het Aamsveen.
Deze loop vind meestal plaats in februari. Deze loop heeft het karakter van een trailrun zonder wedstrijdelement en is daardoor lekker laagdrempelig, gemoedelijk en uitdagend tegelijk. De Twentse Vennenloop heeft een eigen website dus wil je meedoen hou deze website in de gaten: detwentsevennenloop.nl

Sponsordoel 2023 

Het sponsordoel van 2023 was Stichting Twentse Waterpompen Cambodja (STWC.NL). De stichting zet zich in om de leefbaarheid in Cambodja te verbeteren. Zij doen dat door waterpompen aan te leggen op het platteland rondom Siem Reap. De Twentse Ven’n Loop heeft netto een bedrag van € 915– opgeleverd, het bedrag is over gemaakt naar STWC.

Dit is de bedankbrief die we hebben gekregen:

Wij zijn erg blij met het feit dat u de Stichting Twentse Waterpompen Cambodja een warm hart toedraagt en danken u hartelijk voor de bijdrage. Op 5 maart 2023 ontvingen wij het bedrag van € 915– van u op onze rekening bijgeschreven. Uw bijdrage stelt ons in staat met groot enthousiasme verder te gaan met het aanleggen en onderhouden van broodnodige waterpompen op het platteland van Cambodja in de omgeving van Siem Reap. Deze week heeft onze stichting het respectabele totaal van 315 aangelegde waterpompen weten te bereiken ……………. en we gaan door in 2024!