Running Clinic

Begin het 2024 goed!

Doe mee met de Hardloopclinic van Rekreatie Sport Twente voor beginners.

Wil je wel beginnen met hardlopen, maar mis je een steuntje in de rug? Wil je je hardlooprondje wel uitbreiden, maar vind je alleen lopen maar saai? Vind je hardlopen best leuk, maar ben je bang voor blessures? Aarzel niet en meld je aan via op deze site voor onze clinic, dan loop je op 21 april bij de Enschede Marathon samen met andere recreatieve lopers de 5,0 km!

Voor wie?

De clinic is bedoeld voor beginnende of al iets geoefende lopers.

Waar en wanneer?

De trainingen starten op 10 januari en eindigt op 24 april. Er wordt één keer per week getraind op de woensdagavond tussen 19.00-20.30 uur. De 15 trainingen worden gegeven op de Utrack, de atletiekbaan van de Universiteit Twente in Enschede.

Hoe zien de trainingen eruit?

Tijdens onze hardloopclinic leer je op verantwoorde wijze en met plezier 5 km hard te lopen. De trainingen worden verzorgd door een ervaren professionele trainer van Rekreatie Sport Twente. Er is aandacht voor techniek, houding, conditie, uithoudingsvermogen en materiaal. Na de laatste training op 24 april gaan we een drankje pakken op de UT als gezellige afsluiter.
Wat zijn de kosten?

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn € 45,00 voor 15 weken trainen. Dit is exclusief het inschrijfgeld voor de Enschede marathon.
Aanmelden via onderstaand formulier tot uiterlijk 8 januari 2024.

Inschrijving is gesloten.