Inschrijven Start Running 2022

Opgave Clinic Start Running

Wil je graag beginnen met hardlopen, maar mis je een steuntje in de rug? Wil je al hardlopend af van je coronakilo’s, maar vind je alleen lopen maar saai? Probeer je je hardlooprondje uit te breiden, maar zit je niet te wachten op een blessure? Aarzel niet en meld je snel aan voor de hardloopclinic van Rekreatie Sport Twente. Dan loop je bij start van de zomer samen met andere recreatieve lopers 7,4 km door het fraaie Buurserzand en zet RST je daarna in het zonnetje met een leuke goodiebag.

Voor wie? Voor de beginnende of de al iets geoefende loper.

Waar en wanneer? De clinic start op woensdag 2 maart en eindigt op 22 juni.
Er wordt één keer per week getraind op de woensdagavond tussen 19.00-20.30 uur. De trainingen worden gegeven op de Utrack, de atletiekbaan van de Universiteit Twente in Enschede.

Wat leer je? Tijdens de clinic is er aandacht voor techniek, houding, conditie, uithoudingsvermogen en materiaal. De trainingen worden op een verantwoorde wijze opgebouwd. Het doel is dat je op een prettige manier en met plezier 7,4 km kunt hardlopen. De trainingen worden verzorgd door een ervaren professionele trainer van Rekreatie Sport Twente.

Wat zijn de kosten? De kosten zijn €49,50 voor 17 weken trainen, een feestelijke midzomerloop door het Buurserzand met goodiebag en deelname aan de eerst volgende Bommelasloop in november 2022.
Inschrijven voor de clinic doe je via het inschrijfformulier voor 1 maart 2022.
Na het invullen van het formulier ontvang je een bevestigingsmail voor deelname. Je dient zelf het inschrijfbedrag voor start van de clinic over te maken naar het banknummer vermeld in de bevestigingsmail.

Start weer of maak kennis met hardlopen! Werk aan je conditie en gezondheid deze lente! Bij RST kan dit op een gezellige recreatieve manier onder professionele begeleiding.