Inschrijven Start Running 2023

Wil je wel beginnen met hardlopen, maar mis je een steuntje in de rug? Wil je je hardlooprondje wel uitbreiden naar 10 of 21 km, maar vind je alleen lopen maar saai? Vind je hardlopen best leuk om te doen, maar ben je bang voor blessures? Aarzel niet en meld je aan via onderstaand formulier, dan loop je op 16 april bij de Enschede Marathon samen met andere recreatieve lopers de 5,0 km als beginner, of de 10 of 21 km als ervaren loper.

Aanmelden Voor 8 januari 2023

Opgave Start Running 11 januari 2023

Voor wie?
Beginnende lopers of al iets geoefende lopers kunnen meedoen met hardloopclinic voor beginners. Ervaren lopers die een ongeveer een half uur kunnen hardlopen kunnen deelnemen aan onze Open Enschede Marathon trainingen. 

Waar en wanneer?
De trainingen starten op 11 januari en eindigt op 12 april. Er wordt één keer per week getraind op de woensdagavond tussen 19.00-20.30 uur.
De 14 trainingen worden gegeven op de Utrack, de atletiekbaan van de Universiteit Twente in Enschede. 

Hoe zien de trainingen eruit?
Tijdens de hardloopclinic voor beginners leer je op verantwoorde wijze leer je om met plezier 5 km hard te lopen. De trainingen worden verzorgd door een ervaren professionele trainer van Rekreatie Sport Twente. Er is aandacht voor techniek, houding, conditie, uithoudingsvermogen en materiaal.

Met het Open Enschede Marathon trainingen van onze ervaren professionele trainers bereid je je samen met RST-leden voor de 10 of 21 km, afhankelijk van je loopervaring. We doen dit op een gezellige, recreatieve wijze met een doordacht trainingsschema op maat. Op de zaterdagochtend kun je ook meedoen aan de trainingen in het Buurserzand. 

Wat zijn de kosten?
De kosten zijn € 40,00 voor 14 weken trainen. Inschrijven voor de Beginners Hardloop clinic of de Open Enschede Marathon trainingen Aanmelden Voor 8 januari 2023.