Clinic Start Nordic Walking

Op 6 oktober 2018 Start er weer een Clinic “Start Nordic Walking”.


Opgave clinic “Start Nordic Walking”.
Vul hier uw voor en achternaam in
Vul hier uw geboortedatum in
Vul hier uw straatnaam en huisnummer in
Vul hier uw plaatsnaam en postcode in
Vul hier uw telefoonnummer in
Vul hier uw Emailadres in
U dient het bedrag zelf over te maken naar Rekreatie Sport Twente te Enschede. Betaalgegevens staan vermeld in de bevestiging E-mail die u nog ontvangt.

Er zal op 6 oktober weer een start gemaakt worden met de clinic “Start Nordic Walking” door Rekreatie Sport Twente op 6 zaterdagochtenden. 
De training wordt verzorgd door gediplomeerde Nordic Walking instructeurs. De trainingen vinden plaats van 09:00 tot 10:30 uur in de omgeving van het nabij gelegen Buurserzand tussen Enschede en Haaksbergen.
Vertrektijd is om 9.00 uur vanaf Camping Twente, 
Oude Deldenerweg 1,
7546PP Enschede. 
Na de training is kan er onder het genot van een kop koffie of thee bij Camping Twente nog wat nagepraat worden.

Kosten
€35,- voor 6 zaterdagen vooraf te betalen bij opgave via het online inschrijfformulier op deze website www.rekreatiesporttwente.nl 
Stokken (poles) worden ter beschikking gesteld in bruikleen.
Ben je al lid van RST? Leden doen gratis mee met de clinic.

Nordic walking combineert de positieve trainingseffecten van hardlopen met de voordelen van langlaufen. Het resultaat is een totale lichaamsoefening waarbij 40 procent meer energie wordt verbrand zonder harder of langer te lopen. Bijkomend voordeel is dat de knieën minder belast worden, waardoor Nordic walking ook voor mensen met beschadigde knieën goed te doen is. Vergeleken met normaal lopen, zet Nordic walking meer druk op de grond met de stokken. Nordic walkers maken meer gebruik van
hun schouders en bovenarmspieren, terwijl ze een goede rug-, borst- en buikspieroefening krijgen. Er zijn regelmatig clinics die starten dus hou de website in de gaten.