Twentse Ven’n Loop


1e ronde2e ronde


Ook als je niet meeloopt met de Twentse Vennenloop kan je toch doneren aan het gekozen goede doel.

Twentse Ven’n Loop, kiest telkens een doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor het gekozen doe maar natuurlijk ook om lopers te laten genieten van het prachtige natuurgebied Witte Veen bij het Twentse plaatsje Buurse. Een ieder die houdt van een run zonder wedstrijdelement, over bos-, wandel-, fiets-, en natuurpaden kan er zijn hart ophalen!
Door wat kleine klimmetjes en wat uitdagende paadjes heeft de loop meer het karakter van een trail waarbij je kunt kiezen voor drie afstanden, 5,8 km. 10,5 km. of 17 km.
Onder het genot van een kop koffie/thee, met zelfgebakken cake, werden alle deelnemers geïnformeerd over (de voortgang van) ons sponsordoel. Het vertrek is om 10.30 uur vanuit ‘de Meene, één van de sponsoren van onze Twentse Ven’n loop.  Vorige loop kregen we veel complimenten over onze prachtige routes, die weliswaar soms lastig begaanbaar waren, maar zeer de moeite waard. De lopers worden vaak welkom geheten door onze kudde Schotse Hooglanders. Deze langharige grazers zijn niet altijd zo sullig als de blik in hun ogen ons wil doen geloven.
Na afloop kunnen alle deelnemers nog napraten en genieten van een kopje eigengemaakte groentesoep, gesponsord door AH, locatie Rijnstraat.
Wij willen alle lopers, onze sponsoren, vrijwilligers en iedereen die een bijdrage leverd geleverd aan het doen slagen van deze Twentse Ven’n Loop alvast heel erg hartelijk bedanken! Hopelijk zal ook deze keer een fantastische bedrag bijeengebracht worden!

De Twentse Ven’n Loop leverde in 2018 maar liefs € 915,-
op voor het goede doel!! 

De Twentse Vennenloop heeft dit jaar gekozen voor sheltersuit. Lees meer op de website over dit mooie doel.