Lidmaatschap Contributie

U kunt zich aanmelden als lid bij Rekreatie Sport Twente via het opgaveformulier “Lid worden”. De eerste drie training zijn gratis en verplichten u tot niets. Als het u bevalt verwacht Rekreatie Sport Twente dat u zich aanmeld als betalend lid.
U wordt verzocht Rekreatie Sport Twente te machtigen tot automatische incasso van de contributie. U dient deze toestemming tot automatische incasso te verlenen d.m.v. het aanvinken van het daarvoor bestemde vakje en het formulier te verzenden. Bij het lidmaatschap ontvangt u het gratis clubblad Rekreant.
U kunt uitsluitend per machtiging uw contributie voldoen. Wilt u meer weten over de contributie, kunt u contact opnemen met de penningmeester.

Incasso terugboeken
Is er onterecht een incasso van uw Betaalrekening afgeschreven? Dan is het goed te weten dat u dit bedrag eenvoudig kunt terugboeken. Dit wordt ook wel ‘storneren’ genoemd.
Neem daarvoor telefonisch contact op met uw bank of bekijk dit op de website van uw bank hoe u dit kunt doen.

Gegevens wijzigen
Wijzigingen kunnen worden doorgegeven aan de administratie.
Bij een adreswijziging zal de Rekreant op uw nieuwe adres bezorgd worden.

Lidmaatschap beëindigen
Wij hopen het natuurlijk niet maar zou u toch het lidmaatschap willen beëindiging dan uitsluitend schriftelijk of per E-mail aan admin@rekreatiesporttwente.nl

De contributie is m.i.v. 10 maart 2017 verhoogd.
Per maand €8,40 naar €9,-
Per kwartaal €25,00 naar €26,50
Per half jaar €48,00 naar €51,00
Per jaar €94,00 naar €100,00
Donateurs Per jaar €17,50