Reglement Contributie

U kunt zich aanmelden als lid bij Rekreatie Sport Twente via het opgaveformulier “Lid worden”. De eerste drie training zijn gratis en verplichten u tot niets. Als het u bevalt verwacht Rekreatie Sport Twente dat u zich aanmeld als betalend lid.
U wordt verzocht Rekreatie Sport Twente te machtigen tot automatische incasso van de contributie. U dient deze toestemming tot automatische incasso te verlenen d.m.v. het aanvinken van het daarvoor bestemde vakje en het formulier te verzenden. Bij het lidmaatschap ontvangt u het gratis clubblad Rekreant.
U kunt uitsluitend per machtiging uw contributie voldoen. Wilt u meer weten over de contributie, kunt u contact opnemen met de penningmeester.

Incasso terugboeken
Is er onterecht een incasso van uw Betaalrekening afgeschreven? Dan is het goed te weten dat u dit bedrag eenvoudig kunt terugboeken. Dit wordt ook wel ‘storneren’ genoemd.
Neem daarvoor telefonisch contact op met uw bank of bekijk dit op de website van uw bank hoe u dit kunt doen.

Als u een lidmaatschap aangaat met Rekreatie Sport Twente bent u akkoord met het opslaan van de gegevens die u invult in de aanmeldingsformulier voor lidmaatschap op deze website.
U gaat akkoord met het gebruik uw afbeelding op foto of film voor publiciteitsdoeleinden op social media van Rekreatie Sport Twente en de website www.rekreatiesporttwente.nl en www.bommelasloop en www.twentsevennenloop.nl. Uw gegevens zullen nimmer verhandeld of uitgeruild worden voor financiële doeleinden en zullen met de grootste zorg beheerd worden. Indien u toch een foto verwijderd wilt hebben als deze gebruikt is kunt u hiervoor een verzoek indienen via e-mail bij bestuur@rekreatiesporttwente.nl. U kunt nooit een financiële vergoeding of compensatie opeisen indien uw foto gebruikt is.

Gegevens wijzigen
Wijzigingen kunnen worden doorgegeven per email aan admin@rekreatiesporttwente.nl

Lidmaatschap beëindigen
Wij hopen het natuurlijk niet maar zou u toch het lidmaatschap willen beëindiging dan uitsluitend schriftelijk of per E-mail aan admin@rekreatiesporttwente.nl

De contributie is m.i.v. 10 maart 2017 verhoogd.
Per maand €8,40 naar €9,-
Per kwartaal €25,00 naar €26,50
Per half jaar €48,00 naar €51,00
Per jaar €94,00 naar €100,00
Donateurs Per jaar €17,50