Twentse Vennenloop 2024

Terugblik

Het is alweer voorbij, die prachtige jaarlijkse loop in het Witte Veen; deze mooie combinatie van sport, Twentse gastvrijheid en een goed doel.
We waren gezegend met droog en zacht weer en kijken er ondanks een blessure van een deelneemster goed op terug. 

De racties van de deelnemers 
Ook dit jaar waren er weer veel positieve reacties van de lopers. ‘Wat een prachtig parcours’, ‘leuk, zo’n kleinschalig loopje door het bos’, ‘ik had veel meer modder verwacht’, ‘wat is het goed georganiseerd’, ‘moet ik betalen voor de soep?’(zeker niet! ) De zelfgebakken koek en de soep voor de deelnemers vonden gretig aftrek. Een van de deelnemers was zo blij na afloop dat hij spontaan twintig euro extra doneerde! 

Een paar getallen 
Voorinschrijvingen: 121 
Opkomst: 101 deelnemers 
De opbrengst voor het goede doel is € 683,20. 

Bedankt 
Zonder vrijwilligers is dit event niet te realiseren. Beste vrijwilliger, je hebt ons geholpen als post-wegwijzer op het parcours, in de keukenploeg, op de inschrijvingspost, Laurens voor de onovertroffen soep, en niet te vergeten, als koekenbakker! Heel erg bedankt!