U kunt zich aanmelden als lid bij Rekreatie Sport Twente via het registratie menu op deze website.
De eerste drie training zijn gratis en verplichten u tot niets. Als het u bevalt verwacht Rekreatie Sport Twente dat u zich aanmeld via voorgenoemde opgave formulier.
Al u zich aanmeld betaald u via automatische incasso eens per kwartaal of eens per jaar. Afrekening vind altijd plaats per kalendermaand/-maanden. U dient de toestemming tot automatische incasso te verlenen.
Bij het lidmaatschap ontvangt u het gratis clubblad Rekreant.

Incasso terugboeken
Is er onterecht een incasso van uw Betaalrekening afgeschreven? Dan is het goed te weten dat u dit bedrag eenvoudig kunt terugboeken. Dit wordt ook wel ‘storneren’ genoemd. Neem daarvoor telefonisch contact op met uw bank of bekijk dit op de website van uw bank hoe u dit kunt doen. Geef uw terugboeking ook even door met de reden aan de penningmeester. Deze kan dan nazien of het een terechte stornering is en ter voorkoming dat nogmaals eenzelfde fout gemaakt word.

Als u een lidmaatschap aangaat met Rekreatie Sport Twente bent u akkoord met het opslaan van de gegevens die u invult in de aanmeldingsformulier voor lidmaatschap op deze website. U gaat akkoord met het gebruik uw afbeelding op foto of film voor publiciteitsdoeleinden op social media van Rekreatie Sport Twente en de website www.rekreatiesporttwente.nl en www.bommelasloop en www.twentsevennenloop.nl. Uw gegevens zullen nimmer verhandeld of uitgeruild worden voor financiële doeleinden en zullen met de grootste zorg beheerd worden. Indien u toch een foto verwijderd wilt hebben als deze gebruikt is kunt u hiervoor een verzoek indienen via e-mail bij bestuur@rekreatiesporttwente.nl. U kunt nooit een financiële vergoeding of compensatie opeisen indien uw foto gebruikt is.

Uw gegevens
De website en het onderhoud is in handen van collook te Enschede.
De eindverantwoordelijkheid van de website valt onder het bestuur van Rekreatie Sport Twente. Collook verwerkt uw gegevens verkregen via deze website en hosting uitsluitend en alléén ten bate van Rekreatie Sport Twente. Uw gegevens zullen niet verkocht of verhandeld worden, of voor commerciële of niet commerciële doeleinden ingezet worden. Gegevens worden altijd strikt vertrouwelijk behandeld. Opslag van gegevens worden door collook zo optimaal mogelijk beveiligd en opgeslagen voor zover het aan de verantwoordelijkheid van collook toegerekend kan worden.

Gegevens wijzigen
Wijzigingen zoals n.a.w. e.d. kunnen worden doorgegeven via deze website

Lidmaatschap beëindigen
Wij hopen het natuurlijk niet maar wilt u het lidmaatschap beëindiging dan uitsluitend schriftelijk of via deze website opzeggen.