Trainen kan weer m.i.v. 18-01-2022

Uitgelicht

Eindelijk goed nieuws! We mogen weer trainen met elkaar. Alle activiteiten van R.S.T. te weten Nordic Walking, Bootcamp, Zaalsport en Mtb-en en Hardlopen zullen m.i.v. 18 januari worden herstart op de gebruikelijke dagen en tijden.
De trainers zijn al op de hoogte gebracht en willen heel graag weer beginnen.
Universiteit Twente heeft groenlicht gegeven voor de hardlooptraning op de UTrack vanaf woensdag 19-01 tussen 19:00 en 20:30 uur, uiteraard met in achtneming van de 1,5 meter afstand.
Voor de zaalsporters geldt verder dat er een geldige QR-code moet kunnen worden getoond voorafgaande aan de training. Dit zal worden gecontroleerd.
Wij kijken er naar uit om elkaar weer te zien!
Met sportieve groet,

Peter, André, Desiree, Najib, Jorrit, Ina en Lyset

Nordic walking clinic 2022

'Aside'

Momenteel is het niet meer mogelijk deel te nemen aan de clinic Nordic Walking.

Rekreatie Sport Twente nodigt jou van harte uit op zes zaterdagochtenden voor de clinic Nordic Walking. De clinic start op 09 april 2022.
Nordic Walking is een totale body workout waarbij, in vergelijking met wandelen, 40% meer energie wordt verbrand zonder harder of langer te lopen. Vergeleken met normaal lopen zet je bij Nordic Walking meer druk op de grond met de stokken.
Als Nordic Walker maak je meer gebruik van je schouder- en bovenarmspieren. Je krijgt een goede rug- en borstspierworkout. En wat dacht je van je buikspieren?!