Bootcamp is een gevarieerde vorm van sporten waarbij je werkt aan je spierkracht en je uithoudingsvermogen. We doen gerichte oefeningen met ons eigen lichaamsgewicht maar we maken soms ook gebruik van attributen, zoals gewichten of springtouw. Door de duur en intensiteit van de oefeningen wordt er ook gewerkt aan het vergroten van je uithoudingsvermogen. Omdat je hele lichaam sterker wordt zal je profiteren van een betere stabiliteit en minder gevoelig worden voor blessures. Ook wordt het makkelijker de juiste techniek langer vol te houden bij andere sporten. Door de grote variatie aan oefeningen zijn alle trainingen verschillend en uitdagend. 

We trainen op dinsdagavond op verschillende plekken op de campus van de Universiteit Twente. Wil je een keertje meedoen, neem dan contact op met een van onze trainers om te weten waar we die week verzamelen.

Trainen

Dinsdag:
19.00-20.30 uur
Universiteit Twente
Drienerlolaan 5,
7522 NB Enschede
Let op:
de trainingslocatie van bootcamp is op de campus van de UT, maar de precieze plek kan variëren. Neem hiervoor contact op met één van de trainers.