Hardlopen is een perfecte manier om met buiten sporten aan je conditie te werken. Maar waarom zou je dat doen bij een vereniging als RST? Onze loopgroep is zeer divers: onder onze leden zijn zowel beginnende lopers als mensen die al meerdere marathons of zelfs ultra’s hebben gelopen. Daardoor kan je altijd aansluiten bij een groepje lopers van jouw niveau, of je nu net begonnen bent of al jaren loopt. Onze trainers zijn door de Atletiekunie (KNAU) gecertificeerd. Zij helpen je om je techniek te verbeteren en kunnen je helpen een trainingsschema op te stellen als je aan het trainen bent voor een specifieke wedstrijd.  

Op woensdagavond is onze intervaltraining op/bij de sintelbaan op de campus van de Universiteit Twente. Dit is vooral gericht op het verbeteren van je snelheid. Op zaterdagochtend trainen we langere intervallen en het duurvermogen. Deze training is in het prachtige Buurserzand. Na afloop van deze training is er mogelijkheid samen in de kantine van Camping Twente onder het genot van een kop koffie of thee wat na te kletsen.

Voor beginnende lopers – of mensen die na een onderbreking hardlopen weer willen oppakken – organiseren we regelmatig clinics.

Trainen:

Zaterdag:
09:00-10:30 uur
Oude Deldenerweg 1
7546 PP Enschede

Woensdag:
19:00-20:30 uur
Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede