Bommelasloop GROOT succes

Zondag 19 mei was het weer tijd voor de Technische Unie Bommelsloop. Met 356 inschrijvingen kunnen we spreken over een zeer geslaagde editie. Het weer werkte goed mee en de enthousiaste deelnemers hadden geen betere start van eerste pinksterdag kunnen wensen.

De vele lachende gezichten en positieve verhalen geven ook de vrijwilligers een enorme boost. De uitslagen zijn ondertussen te vinden op www.uitslagen.nl en de foto’s die zijn gemaakt worden in de komende week gepubliceerd via de Facebook site van de Bommelasloop.

Uiteraard hopen wij dat jullie allen ook in November weer aanwezig zijn voor de volgende editie van deze prachtige loop door het magnifieke Buurserzand.

Wij als organisatie kijken er weer met plezier naar uit en willen jullie allemaal bedanken voor deze prachtige editie.

Organisatie Bommelasloop